pertanyaan

Kenapa baby saya 5month xniarap lg, pinggang pon xbrpa keras lg.. Adakh normal

2 Balas

Cuba mniarapkan dia sndiri...kdg2 baby ni lmbat ckit...jgn bndingkan ank kita dgn ank yg lain...ad yg cepat berjalan tp lmbat brcakap...ad yg lmbat berjln tp petah brcakap...lain2 tumbesaran dia ye..

Cuba kerap meniarapkn dia..Ada sesetengah ank2 lmbat skit..It's normal,jgn risau k.Kita as parents rajin2la😊 encourages dia biar cpat pndai.ank sy kecil pon 5m msih mlas nk meniarap😂