Kurang minum susu

Kenapa baby 3 bulan kurang minum susu ? Dia boleh tahan lapar sampai 8jam bila bagi susu dia tolak tolak guna lidah. Botol dah macam2 tukar dari dari pigeon wide neck, pigeon slimneck, hegen, comotomo, avent tetap dia taknak minum jugak. Susu pun dah tukar macam macam dari similac,s25,dupro,lactogen,dutch baby,bebelac tetap jugak sama. Dah seminggu dah dia kurang nak minum susu

7 Balas

anak sya masa 3 bulan pun sma mcm ni..jenuh pksa mnum susu..tpi 1 hari je dia x nk mnum ssu..bsoknya selera nk mnum ssu tu normal balik..