kerap kencing

kenapa asal malam jadi kerap kencing ea, malam ni sejam sekali mesti rasa nak kencing . pdhal tak minum byk pun. baru 4bln.

2 Balas

bila rahim mengembang, organ dalaman termasuk pundi kencing akan makin sempit yg buat rasa nak kerap kencing. lagi pulak bila malam, organ akan berada dlm keadaan relax/kembang yg buat lg rasa nak terkencing

normal sis.. baby makin besor.. boleh amalkan minum air barli kosong.. tkut jadi kencing xlawas.. sakit + penat sikit..