Confius

Kenapa apps ni kalau kita post ape2, 2 minggu lepas tu baru org response. Pastu pelik betul, kadang2 org yg post tahun lepas baru muncul Kat Kita. Anyone realize this?

12 Balas

Ya kan takde posted date & timing. Terkomen pd pos yg dh sekian lama terperam then appear semula. Confius. App ni kena upgrade & up to date supaya tak terjadi lg mcm sekarang ni🙏

betul...post xde timing dia...kalau ada 2 years ago camtu ke...kita tahu lah anak dia sebenarnya dah dua tahun dah pun...post suh doakan dia nak bersalin...rupanya dah beranak 2 tahun lps😆🤭

4y ago

Hahaha tw xpe

Kena tulis tarikh manual ni bila kita post soalan tu.. selalu kompius bila nak reply pape 😅.. apps kena upgrade tambah tarikh bila org post.

ingt sy sorg je yg perasan mcm tu..kdng rse mls nk tngok lg sbb post yg lama2 naik.. bila terjumpa post lama terus stop scroll😂..

Sebab pada post tu tak de tarikh. Dan kadang2 tak naik kat feeds. Post akan naik kat feeds kita bila someone comment pada post tu.

Join ja group kelab ibu mengandung di fb.. dlm sana banyak info blh dapat. Nak bertanya pun boleh. Cepat respond.

Betul, kalau post apa2 amik masa lama utk org respon. Biasanya sy akan tanya kat FB, insyaallah dpt respon yg lebih cpt.

4y ago

Kat fb group mana ya

MEMANG sebab posted ni semua takde tarikh susah org nak respon xtau baru ke lama ke

Mmg mcm ni. Sbb tak bertarikh.

Aah kan.. Pelikk jgk sy.