Kenapa anak sya suka menggeliat? Sometimes macam meneran.. pastu suka tenyeh mata dia.. bila dia tidur mcm x puas sbb dia slalu menggeliat then terjaga dari tidur.. kalau kat kampung sya selalu bedung untuk elak dia menggeliat.. tapi kat penang ni cuaca panas sgt.. kalau bedung, dia bangun and naik ruam kat badan.. anak sya umur 2bulan 2minggu

8 Balas

Anak saya pun sama.. Umur 1 bln 20 hari.. Suka menggeliat mengerang mcm x lena tido.. Tp saya x bedung.. Sbb bila saya bedung lg dia menangis x dpt keluarkan tgn n gerakkan tgn dia.. Org2 tua ckp sbb kita basuh baju baby guna mesin.. Tu yg mereka menggeliat n mengerang.. Org tua2 ckp la.. Huhu