Baby menggeliat

Alhamdulillah.. sya da selamat bsalin bulan lepas .. sya cuma nak tnya mom² .. Baby mang kuat menggeliat ka? Sampai baby umur berapa akan menggeliat? Menggeliat dia sampai buat saya risau ..

1 Balas

Risau atas sebab apa ye? Menggeliat sambil meraung ke? Ada sampai dia tolak badan sendiri? Kalau takde menggeliat tu normal. Kita yg dah tua pun menggeliat. Baby pun nak belajar stretching badan dia. Kalau menggeliat sambil nangis meraung tolak badan keatas berterusan tu bawa la terus jumpa doktor. Takut ada benda tak kena je