pening dengan hospital 😑

kena tahan wad 3 hari 15-17 haribulan 6 sebab demam lepas suntik kancing gigi pastu nadi laju & doktr amek sampel darah bagi tahu ada jangkitan kuman so dktr buat appointment suh dtg lagi 3/7/2022 semalam utk make sure darah okay ke tak. tapi sebelum tarikh appoinmnt tu ttiba husband dapt call dari hspital bagi tahu saya ada GBS hasil dari ujian darah tu 😑. punya la menangis sebab sedih apa smua. tapi spanjang kena tahan wad saya takde amek sampel dari bawah utk gbs just amek darah je kt tgn ahhh pening bila da datang hspital semalam ttiba doktr kata darah saya okay clean takde jangkitan pape & doktor tu tak tahu sapa yg call husband bagi tahu saya ada gbs. dah tak pasal² doktr tu marah bebel smua sebab org yg call tu memandai mandai. dktr pun pelik cane boleh kata ada gbs padahal takde buat sampel kat bawah tu. org yg call tu pulak memng dari hospital sebab detect guna truecaller 😑😑

2 Balas

adui. camtu pun bole eh. kesilapan teknikal la tu. betul la.. gbs ni nk tau kene swab bwh tu dulu. gbs mne bole tau dr ujian darah. buat suspen je. sabar je la byk2 sis.

boleh pulak mcm tu ye. buat suspens org je. agaknya yg call tu tersilap org kot. nak call patient lain tp tercall patient lain huhu