Kena Scan Dulu Ke?

Kena scan dulu ke baru boleh buka buku pink? Sbb sy xpernah scan.. Nak terus buka buku pink.. Boleh ke? ?

34 Balas

Better call kk dlu, sbb stengah tempat tak sama, cm Sy ari tu 6 week dh bukak, hari yg sama scan, terus bwk g kk buka buku..so senang..sbb sy ada tye kk, sblm buka buku, kena scan luar dlu, doktor swasta sahkan pregnant, baru buat buku.. pastu tak lama tu, kandungan tak menjadi, sy gugur..yg terbaru, syg tggu betul2 ada heartbeat, baru buat.. kalau selagi tak de heartbeat, sy tak buka..nurse dgn doktor ckp, ok, boleh je cm tu..