berat kurang

Berat sebelum pregnant 39.baru2 nie cek up berat 39.4 utk kandungan 8 weeks..ada tips tak nak tambah berat badan..mohon ibu2 semua share tips utk tambahkan berat badan dlm masa sbln nie..sebab takut nnti cek up misi marah pula berat tak naik2..

2 Balas

Saya 4 bulan xnaek berat bdn even xde alahan. Masok 5 bulan naek teros sampai memikior camne nk kurgkan berat. Normal je awal2 brt trun or xnaek. Mkn je mcm biasa

Berat naik kan dari 39 p 39.4?