Masuk labour room kena bawa apa ?

Kena bawa ape ye sis2 semua? Baju Lengan panjang/lengan pendek? Atau mana2 pun boleh? Perlu ke bawa barut dan set mitten booties?

15 Balas

Hi sis 😊 untuk ke labour room . selalunya akan minta baju sahaja tak kisah lengan pendek atau panjang . pampers , sarung kaki tangan dan bedung . bedung ni tak semua hospital minta , sebab ade setgh guna dorang punya bedung . bila baby dah sampai ward , baru kita pakaikan complete . barut , seluar mcmtu .