Masuk labour room kena bawa apa ?

Kena bawa ape ye sis2 semua? Baju Lengan panjang/lengan pendek? Atau mana2 pun boleh? Perlu ke bawa barut dan set mitten booties?

15 Balas

pengalaman saya dr anak 1 sampai ke 3 hospital Sungai Buloh . Baju Sahaja tak kisah panjang ke pendek . sarung tangan dan kaki. pampers . bedung . tu je . hospital shah alam je taktahu lagi 😊

3y ago

aah ye betul , sy pun kena shah alam . tapi selalu gov mcm tu sis . barut ke ape , dia tak minta . dan setgh hospital pakai bedung dorang . seluar pun tak . bila baby dah sampai ward , baru kita pakaikan complete .