34 Weeks

Kena admit ward hari nie sebab ada contraction, rasa senggugut ? Doakan semoga 1st baby saya sihat sihat sahaja ?

25 Balas

Ye sy ritu 32w 4d g kk cek up.... Perut mngerasss je... Mmg tk selesa... Thnt ad keputihn plk msa tu kne ambik sampel... Ank frist opret msa kne selok tu de drh sikit jela jaln bwah tk pnh kua bby.... So drh sikit la kan.... Bby kjp2 mngers tp tkde ase nk bersalin pon... Ke taim tu tunggu lama sgt.. Nk mkn minum kurng bby mrh la tuh..... Kpla bby mmg at bwah.. Sy pjok bby jgn mcm ni.... 37w bole la kluar skrng tk bole..... Alhamdulillah dlm mengers2 tu dia gerk tendng2.. Mkna lapr. Hihi... Kita la lemah...

Semoga dimudahkan Maaf nak tanya ada rasa contraction tu maksudnya perut mengeras ke Perut mengeras kena pergi hospital ke

5y ago

Tq sis

kandungan sy 15 week.. risau sbb xde tanda dia bergerak.. normal ke tu??

5y ago

Saya 20 week baru bergerak. 15 week tu masih awal sis

Mudahan dipermudahkan buat sis... Saya juga ada pengalaman bersalin 34weeks..

5y ago

Macam mana baby sis? Masuk NICU ke or semuanya okay, alhamdulillah? Saya skrg 34 weeks; ada high BP and doc kata air ketuban kurang. Doc & nurse suruh jaga atleast 3 weeks lagi, kalau terpaksa deliver pun at 37 weeks. Now planned for czer at 38 weeks.

Aamiin ya Rabb🌹Moga dipermudahkan urusan sis & baby. 💕

Insyaallah baby awak sihat dan dipermudahkan segala urusan. Amin

5y ago

Aamiin2

semoga baby dlm keadaan sihat . Banyakn selawat ya

In shaa Allah sis, semoga dipermudahkan urusan.

Semoga dipermudahkan segala urusan... Aamiiin

InsyaAllah, semoga dipermudahkan semuanya :)