Adakah anda pernah mengalami kemurungan selepas bersalin?

Select multiple options
Ya
Tidak

461 respon

5 Balas

Ya pernah, sangat tertekan dan penat. tak cukup tidur dan kurang moral support. rasa macam hilang kewarasan akal fikiran dan rasa nak marah pada anak yang belum umur sebulan masa tu.

saya tidak pernah mengalami kemurungan kerana suami tercinta sentiasa bersama saya & sentiasa memberi saya sokongan dalam apa jua situasi

Mungkin pernah. Tapi bukan seusai bersalin. Terjadi selepas beberapa bulan selepas

Tidak. Mohon dilindungi Allah drpd kemurungan

pernah sbb terlampau penat