lapar sangat

hi, saya pregnant nak masuk 8 weeks. tp bila lapar tu mashaAllah sampai saya rasa nak muntah masuk angin kalau lambat makan. 4 jam sekali mesti lapar. normal ke? sekarang makan nasi pagi, petang, malam. tak boleh kalau tak makan

2 Balas

Normal 😄makan bila boleh makan tapi jangan makan terlalu banyak. Makan sikit2 setiap 2 / 3 jam untuk mengelakkan sakit gastric / pedih ulu hati (acid reflux).

heheheh kita geng. sy siap ngadu dgn mama lg kenapa lapar lain mcm. rasa mcm lapar dh 2 hari x makan. padehal baru je makan, pastu berak 😂 tp lapar dia wow