saya mengandung 19week tapi dekat bahagian kemaluan sakit and rase bengkak bila berjalan, kenapa ye? Risau pulak..

Kemaluan sakit dengan bengkak bila berjalan

6 Balas

Untuk kurangkan kesakitan, betulkan posisi tidur. Baring dan bangun secara mengiring ☺️ normal InsyaAllah sbb pembawakan as long tak leaking atau bleeding jgn khuatir . Jgn buat kerja berat ♥️

maaf puan sy kurang psti ttg ini..better puan g jmpe doc n chck..jika ada apa2 abnormal yg brlaku spnjng kehamilan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sama mcm saya..bila byk berjalan,rasa sakit..normal kot,sbb berat kt perut menyebabkan tekanan kt miss v

ade yg ckp normal sbb tkanan tmbesaran baby..tp law nk taw lbih lnjut tnye dokter..

kene btolkan posisi tido

sama..xbgkak tp sakit