Pernah atau tidak anda keluar dari rumah tanpa mendapatkan izin daripada suami?
Voice your Opinion
Pernah , (komen reaksi suami anda)
Tak pernah

2190 respon

50 Balas

lepas tu kita bgtau la ke mana. lps tu minta maaf cakap lupa/ tak sempat bagitau. Suami tanya sikit2.

x pernah lagi..nk kluar mmg ajak suami je..ada ank kecik susah kluar sorg2..🤭 #TAPactiveusers

mula2 marah la jgk.. lama2 ok da.. tpi suami sempat kata, nk kluar minta izin lain kali...

suami saya cakap kalau keluar jangan lama...habis beli barang terus balik..

entah lupa, tp klu xbgtaw pun slalu p kedai je bli brg atau mknan...tu pun dpn rmh..

terlalu banyak persoalan🤪 smpaikan serik utk kluar tnpa memberitahunya lagi😆

tak pernahm .sbb suami tahu klua dgn siapa. sllu klua ngan adk je. .bwk ank2 hihi

suami saya tak cakap apa, janji kita tau kena berhati-hati & balik dgn selamat

pernah. selalu,setakat benda remeh. keluar gi kedai ,xpyh minta izin pun.

utk kes gaduh sja laa.. cri smpai jumpaa then pujuk kita suruh balik