Salam,sy nak tanya kepada para mommies sekalian.ada tak yang pernah dpt mata bengkak ketika pregnant

Kelopak mata sy tiba2 bengkak.now sy pregnant 19 weeks

2 Balas

Saya bengkak plus gatal bawah mata dua dua belah sebab alahan seafood. Tak pernah alahan seafood 😂. Bila stop makan seafood then ambil baby oil atau minyak zaitun tu letak bawah mata urut pelahan, esok alhamdulillah dah okay.

belum terjadi tp lepas bsalin n masa pantang kerap jd, bila tny doktor sbb angin n alahan makanan