Nak tnya para mommy yg pernah terjatuh mana2 di waktu usia kandungan dah mula kuat ..

Kelmarin saya ada terjatuh di jalan,kaki kiri terpeleot pula,sementara lutut kanan jatuh masa nak menahan dari terjatuh n terkena pd perut..lutut kanan luka dan bengkak skrg..cumanya skrg ni sy nak tanya ada x mommy2 yg mengalami mcm tu,ada effect apa2 pd kandungan x?masuk 7 month preggy ni sy dah kene catat tendangan baby..selalu baby ada bg respon..tp since hampir terjatuh hari tu..dah xde pula rasa baby bergerak..ada pun dlm 2/3 kali je tendangan n hari ni dr pg smpai skrg xde rasa...harap xde pape lah..

1 Balas

Better pergi klinik check sis. Kita memang rasa okay macam takde apa apa. Keadaan baby dekat dalam macam mana kita tak tahu.