14week ..

Sape ada pengalaman terjatuh belutu .. sy terjatuh belutut 1 kaki je luka ... risau nya .. saya tk bgi tahu husband pon sy jatuh .. tkt kne marah ... hmmm .:. Saya cpt2 makan ubat kuat kan rahim ... perot sy tk ada rasa sakit pape pon .. lutut sy je la sakit sbb luka .::

14week ..
4 Balas

Kaki kena perot tak puan?takpe puan aware je dgn kencing & lendir if ada any darah / spotting direct ke klinik ye....sy pon jatuh mcm puan masa 4w then skrg ni dh 6w jatuh tangga pulak both ada drh sikit keluar & sy cpt2 mkn ubt kuat rahim

saya pon penah jatuh berlutut..sama sakit dekat kaki..masa tu bru 12w..bila balik rmah bru rasa sengal2 pinggang..xp syukur alhamdulillah xdak apa2

maaf bertanya ubat kuatkan rahim tu nak dpatkan kat mana

Tuamlah puan bagi kurang rasa sakit