Tanda awal kehamilan

Keliru lah tanda awal kehamilan tu macam mana , Rasa cramp on off dgn sakit belakang tu termasuk tanda awal kehamilan ke ? Boleh tak kongsi tanda-tanda awal kehamilan korang sebelum dapat tahu memang pregnant

31 Balas

-area puting sakit tak boleh tersentuh -letihhh (walau tak buat kerja apa) -ngantukk aje,asyik nk baring -cramp perut sikit2 lps dah 1 minggu lepastu start dtg loya , angin, sakit belakanggg tak tahan sekali

normal tapi tengok orang jugak. setengah orang takde pon rasa macamtu. saya ada and yes kadang risau rasa macamtu. tak normal kalau sakit melampau. if ada, better pergi check terus and jangan tangguh

Period sy x teratur. So mmg borong upt byk2 kt shopee. Pastu petang tu ada buat kerja2 berat cangkul tanah apa semua. Ttiba rasa nk check naik double line. Beli clearblue utk double confirm

sakit belakang, sakit perut mcm period tapi dia light sikit dan dia kadang2 je dtg. loya mcm nak muntah tapi tak muntah. kerap kencing. pastu tetiba deria bau meningkat. pastu breast sakit

saya takde rs apa2.. pernah kena scam 3hari delay beria ajak suami pg klinik.. last2 period.. lpas pd tu sy buat xtahu je.. kali kedua 7hari delay trus buat upt naik 2line 😁 skrg 35w dh

ank 1st- ttbe demam & xbermaya sbb sye ssh nk demam. n ngidam nk onion ring padahal xsuka pun sblom tu ank 2nd- just delay 10hari, aktif n cergas mcm biasa. takdek simptom apa2.

kerap lapar sehari boleh katakan 5pinggan nasi . hidung sangat sangat sensetif . setiap masa kira nak tidurje 😆 lepas check upt datanglah segala morning sicknes sekali alahan

Sy tkde rasa ape² kt perut just hidung trsumbat , demam suam² gitu . Bila check upt bru Thu diri ni tgh mmbawa 😂 start tu mcm² ade cramp lh , loya lh , muntah lh ..

Tanda awalnya ialah sakit pinggang. Buat keje sikit da penat. Lewat priod. Deria bau yg meningkat. Cpt letih. Cramp perot sikit tu jelah. Mual2 loya tkde selera makan

sy sejenis period tak teratur, 2 bln skali baru dtg. unt sy tanda awal pregnant sy buat keje sikit je mcm menyapu mesti akn sakit belakang n dekat ari²..