tanda awal kehamilan

Assalamualaikum, hye korang, nak tanya selalu nya untuk tanda tanda awal kehamilan apa ye? kalau bab spotting tu selalunya amik masa berapa lama dan macam mana warna dan bentuknya? sakit ke?

1 Balas

Tanda kehamilan ni tk sama utk setiap org, spotting (implantation bleeding) pun tk semua ada. Kadang upt dh positif pun baru keluar spotting. Selalunya tanda awal tu sama je dgn rasa nk period. Klu mcm check upt tp negatif, nk confirmkan boleh check beta HCG melalui darah.