Tanda awal kehamilan

Keliru lah tanda awal kehamilan tu macam mana , Rasa cramp on off dgn sakit belakang tu termasuk tanda awal kehamilan ke ? Boleh tak kongsi tanda-tanda awal kehamilan korang sebelum dapat tahu memang pregnant

31 Balas

kalau saya - demam on off - kepala pening rsa brpusing je bumi ni - breast & bwah perut (ari2) sakit - kerja asyik nak tido je - cepat mengah/ penat

My first pregnancy; breast bengkak, sakit gila 😂 My second pregnancy; it’s just a weird feeling, no appetite, badan rasa lesu lain macam

kalau sy mmg cramp perut bahagian bawah pusat, lg2 kalau bersin mmg terasa sgt. Mengantuk sgt2, br bgn tidur pun still rasa mengantuk

kalau saya awal kehamilan -demam teruk -bengkak breast -cramp perut and ofcoz beserta dengan tak mai period beberapa hari

Nak tau, kena test upt je. Sebab tanda2 nak period dan pregnant ni sama. Bila dah cek upt, nnt auto segala sickness datang

1mo ago

betul sgt. adakah kita yg manja😂

Test upt je. Sebab pregnancy symptoms sama dengan period symptoms. So nak tahu preggy ke tak just upt je

Sakit blkg, smpai suruh husband crack kan blkg. Tgk2 period lmbt 2 3 hri, pastu check pregnant 🤣

sudah p check ka hamil ka tak,selalunya dia pening berpeluh nk nk pitam tu randa awal kehamilan

saya mcm awak. dah 3 hari test utp tapi samar2 .. taktahu prengnant ke apa ..

simptom sye dtg ble da 8 weeks+.. tyme tu memg upt da positive..