Maaf gambar kotor tapi ni nifas ke keputihan ya? Hari ke 51 pantang

Keliru.. dah beberapa kali mandi wajib

Maaf gambar kotor tapi ni nifas ke keputihan ya? Hari ke 51 pantang
6 Balas

sy pn keluar lg nifas...hr 43 dh clear.tiba2 hr ke 50 kluar drah .gap suci xsmpai 15hari .so dikira nifas

Masih darah nifas. Hujung2 dia memang akan tukar warna kekuningan. Kira dah nak habis la tu. 😊

masih nifas..kalau dlm islam paling cpt abis nifas 44 hari .paling lm 60 hari

rasanya mcm nifas lg

nifas lagi too

masih nifas..