anak buang

Kekawan,kalau xnak baby.jgn buang macam sampah.hari2 tengok berita baby kena buang.kalau xnak baby wasap saya.saya terima baby walaupun dah Ada anak. 01126472353.

1 Balas

Ya btl tu jngn d buang mcm sampah,baby tu tak dtg dlm rahin ibu klu bkn kemahuan 22.. Bila da jd senang2 pula dia buang baby tu mcm sampah,mcm tak ada hati dn perasahan lngsung.. Kita yg da lama menunggu saat kehadiran zuriat dlm rahim ibu,allah belum hadirkan..yg senang dpt d buang pula mcm sampah...