Mengenai baby

Macam mana nak ajar baby pisah buai? Nak ajar tido bawah... Dodoi atas tangan beriba sambil nyusu xnak, tepok2 belakang bontot pun xnak.. White noise xnak, tidur mengiring xnak.. Masuk keta pun xnak tido, stroller xnak, carrier pun xnak.. Xtahu la apa lagi teknik boleh apply... Nak tido je nangis nak buai..

3 Balas

mcm sy siang jew bg tdo buai mse umor die 2 bln..pas tu umo 7 bln die xnk tdo buai..kdg2 jew die nk tp mlm sy akn bg tdo atas katil..mmg mula2 ssh sikit lme2 ok..

mcm sye, bila anak dh menyusu, sye letak buai bg tido. agak2 mcm dh deep sleep, bru angkt tido bawah.

baby berapa bulan?

2mo ago

2 bulan