mudah rasa nak pitam bila buat kerja basuh pinggan,sidai kain,kemas rumah

Sbb ape ya..Kdng2 lepas buat kerja rumah...berhenti Dan duduk diam..time Tu lah Rasa tiba badan mengigil,jantung degup laju,mengah Dan nak pitam bila bngun atau berdiri balik..terpaksalah baring Dan Cuba lelap Kan Mata.. Alhamdulillah lepas terlelap..baru okay. Tpi tak boleh terus bangun..baby dlm perutt dah 28 minggu

1 Balas

Hi Puan. Puan dah pergi ke klinik untuk check? Kebiasaannya yang mempunyai masalah hendak pitam ni kekurangan darah merah. Perlu makan lebih makanan yang membantu menambahkan darah merah seperti hati ayam, brocoli dan lain-lain lagi. Boleh cuba dapatkan pengesahan daripada doctor dulu ya☺️

4y ago

Tq atas pencerahan...Saya sudah pun selamat melahirkn anak pd 2/7/20 😊..tgh dlm pantng sekrgg ni...