alahan

Kdg2 x fhm dgn alahan diri sndiri ni. Ada ke patut bau ayam goreng blh buat muntah. Hairan musykil bin ajaib ibu mengandung ni kan. Haha. Dulu hairan juga knpa ibu mgndung blh alah kat bau nasi bru masak. Haa skg merasa la betapa x syoknya hidu bau nasi masak tu. Haha. Kdg tgk video org goreng ayam kat fb pn blh rasa mual. Automatic response mesti nak tutup hidung. Adoiii. Bertabahlah ibu2 mengandung sekalian. We can do this! ????

45 Balas

Sy 1st trimester and awal 2nd trimester tak blh tgok/mkn kfc @ mcd. Signbord kfc @ mcd pun x blh. Muntah tiba2 😂. Kalau suami lalu dpn kfc@mcd, mesti dia suruh tutup mata. Kalau x tutup,mula laaa uwekkk uwekkkk.

5y ago

Hahaha. Ni parah ni tgk signboard pn blh muntah. Kalau tgh driving sndiri bahayaaa. Huhu