rindu nak pregnant lg.. ank sulung dh 5tahun..nk yg kedua ni.. susah btul nk lekat 😭 period xtratur

kdg sedih tgk kwn2 dah ad secc baby

14 Balas

Sabar ya sis, kalau sis orang islam.. percaya la ni semua kerja Allah.. Allah tau bila masa sesuai utk sis dapat anak.. sy anak sulong dah 6 tahun, mcm2 org kata kat sy, mcm2 sy rasa bila tengok kawan2 semua dah aada 2,3 org anak.. kena sindir, kena perli .. mcm2 sy dan suami usaha utk dptkan anak nom 2 ni sis ..umur pulak makin meningkat.. anak sulong ni pun asyik minta adik, bila dia tengok budak2 yg ada adik beradik dia termenung tengok sambil cakap bestnya ada adik .. kami serahkan semuanya pada Allah sis.. Alhamdulillah , Allah beri rezeki sy pregnant anak nom 2 skrg, 8w dah .. masa nak cek tu sy lewat period 4 hari, sy pening dan loya, mula2 mcm mls dah nak cek sebab sebelum ni pernah lewat period .. kami ingat mungkin gastrik , bila cek upt test naik double line terang.. sy dgn suami menangis teresak2 .. kami terus buat sujud syukur.. sis sabar ye .. In Shaa Allah, akan ada rezeki utk sis ya 🥰😘