Sedih sangat

Kawan2..sy bru lps scan mllui bwh...6w3d..tp langsung tak nmpak apa...doc kata x jd..Ya Allah..tak kuatnya sy...

12 Balas

Sy harung benda mcm u 2 kali. Siap anak mati lagi dlm.kandungan 7 bulan. Kali ke 4 baru bersalin.Tapi percayalah..Allah sentiasa ada. Cari DIA, dan u akan dapat kekuatan balik.

5y ago

Ya Allah, bsrnya dugaan sis..sy yg ni pun dah x kuat...sedang mcari kekuatan dr Allah..tq sis..

Awal sgt tu.. Sbb tu sy suka advice ibu2 baru jgn pergi scan dl awal2 mcm ni.. Nti jd mcm ni la, maybe belum nmpk sbb baru lg tp ibu2 nti yg susah hati. Nanti 10 minggu repeat scan balik k.

5y ago

Tq sis..harap2 masih da harapan kndungan sy ni...