Sewaktu pandemik ini, saya kawal penggunaan skrin anak saya(telefon bimbit, komputer riba, tablet, TV, permainan video)

Voice your Opinion
Sangat Setuju
Setuju
Neutral
Tidak setuju
Sangat tidak setuju

1420 respon

8 Balas

Ya. Tetap dikawal. Mcm mn pun keadaan dan keperluan semasa bkaitan dgn gadjet.. Pengawalan dr orgtua sgt perlu. Demi masa dpn anak & kesihtn mereka sekli. Pd hemat sy😊 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sebab bila ank terlalu lama dan terdedah kepada tablet berterusan..ank akn menjadi hilang fokus pada dunia luar dan mengamati kehidupan seharian mereka yg sepatutnya

Sangat setuju #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sangat setuju

sgt setuju

setuju sgt

sgt setuju