Katil bayi, adakah ianya satu 'trend' , keperluan ataupun tidak?
Voice your Opinion
Trend
Keperluan
Tidak perlu

13925 respon

60 Balas

Dulu anak first excited beli,tapi anak Tak nak tdo pun dlm tu😅sampai anak ke 4,masih xnak tdo dlm katil baby.

Dh ade.. Tp x sampai hati tgk baby sorang2.. Last tidur dgn mommy.. Rase lebih selamat sbb risau baby tersedak susu

bagi saya katil bayi bahaya ..sbb baby makin hari makin besar ,makin aktif ..so mcm² ragam dia ..better X paya lah ..

mmg penting..beli jnis boleh sambung dgn katil.. tmbh bila ada ank yg jarak dekat... nk salin pampers ke apa jd mudah

dh beli masa anak pertama bagi org sudahnya sbb czer payah nk bangun duduk bangun duduk... letak sebelah je senang

Tak beli pon. Anak tido sekali. Tak lalu nk hadap eh, dah menyusu letak katil bayi, dh la nk menyusu dgn kerap🥴

Keperluan...kalo xde ssh,nk lg kalo ada sorg lg hero kecik kt rumah..mau dipenyetnya baby tu😅

dari anak 1st memang guna katil baby. senang buat kerja rumah. saya guna katil baby bambu

dr ank 1st lagi x guna katil ni.sbb baby x suka terkurung dlm tu.tdo pun xsuka dlm tu🤪

dari ank pertama n ketiga..xde beli katil baby .makan ruang n guna sekejap jea kalau ada