Katil bayi, adakah ianya satu 'trend' , keperluan ataupun tidak?
Voice your Opinion
Trend
Keperluan
Tidak perlu

13925 respon

60 Balas

Berbelah bahagi psl baby cot ni klau xbeli bgi baby tdi sbelah suami lasak pulak🤭

bg sy kprluan..tp xla smp memhbzir..ktil bby bleh gne smp ank sy nk msok 4 dh...

kalau mcm sy ada anak istimewa perlu ada..takut nnti abg dia lari² tertindih

utk keselamatan bayi lebih baik asingkan katil.takut tertindih..byk kes dah.

sangat perlu ..sbab katil mkAyah tkot trtindih baby time tido

bg sy xperlu kot...senang ank tido ngn sy...senang nk mnyusu...bg sy lh...

bg sy xperlu kot sbb sy selesa tdo brsma bby🥰😍

utk saya perlu. risau abangnya umur 2 tahun tindih/golek adiknya.

perlu untuk keselamatan baby banyak budak 2 yng masih kecil

bg sy keperluan sbb ada anak yg lain yg tgh aktif.