Katil bayi, adakah ianya satu 'trend' , keperluan ataupun tidak?
Voice your Opinion
Trend
Keperluan
Tidak perlu

13925 respon

60 Balas

sy dr ank 1st sampai 3 mmg xpnh pakai katil..tp kalini ngdung ank yg ke 4 nak xnk kna ada katil..risau abg akk nye main2 tpijak adik dia..sbb masing2 tgh mbesar kan..so mmg jd kpluan utk bby kalini

ktil bby ni gna siang jew time nk tnggl sb umh rmai ank buah n bdk ngsuh tkut ltk bwah kne trpjak klu time tgh buat krja...klu dlm pntng mmng tdOo tepi jew n slalu pntau tkut Smut ke nyamuk ke

Sy beli dari anak sulung.. Sampai anak ke 3 semua taknak tido dalam baby cot ni... Rugi jer rasa. Anak ke4 ni rasa nak try jugak, kalau taknak jugak sy nak let go mur mur...

keperluan,klau ayh nye tdo kasar. mau kne hempap bdk tu nti. so kne beli jg walau adik bradik bg negatif respon,tp kmi bli jg utk keselamatan byi,dan ketenangan byi utk tdo.

Baby saya dari lahir smpai 6bulan tido sbelah saya, supaya senang alert klau baby bangun nak susu. Tpi tak tau pula klau suami tido skali macam mna, sbb sy dah divorce

bila baby ada Kakak or abg.. perlu.. sbb nak elak gangguan dr anak lain tu.. sbb pernah kene anak kecik kene pijak,kene angkat.. seriau bila ingat balik..

Bagi saya yg tgh preggy ank ketiga ia 1 keperluan kerana risau si abg² akan mengangkat si baby yg tgh tidur sekiranya sy tgh bisy memasak di dapur

TAK PERLU PUN, NANTI DAH BESAR TERUS BELI KATIL KING UNTUK ANAK ANAK.... TIME BABY NIE BARING SESAMA JE SENANG NAK MENYUSUKAN... 😁

mengikut keadaan. jika ada anak lain (still kecil) tidur bersama parent why not beli katil baby. if dah x guna boleh preloved 🤭

saya rasa keperluan, sbb takut kalau tinggl abg nye umur 3 thun dok kacau bby nye kan .. so kalau letak dalam katil selamat sikit