bercuti kandungn 9weeks

kat sni ada x yg prgi bercuti time kandungn 9week? sbb sy n husben nak prgi brcuti dri johor ke cmeron..klau bole prgi,ada kene buat apa2 or stnby apa2 ke?? trima ksih☺

1 Balas

kena sntiasa bw buku pink jika puan nk pergi ke mana shj bercuti atau bkje dan sbgainya..jika puan dh buka buku pink .ia adalah kerana jika berlaku apa2 kecemasan pd puan .doc blh refer pd buku pink..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

4mo ago

sm2 🤗