Cramp Perut 6week prgnnt

Hai. I nak tnya, if cramp perut yg mcm nak period tuh but tak ada bleeding or spoting. Dia normal atau tak ye? Kena prgi check ke? Sbb sy first time prgnnt and kemarin dah prgi check untuk confirm prgnncy.

Cramp Perut 6week prgnnt
2 Balas

Cramping during pregnancy tu normal awak. Tak perlu pergi check. Nanti akan hilang sendiri. Ia proses uterus kita berkembang untuk pembentukan baby. Yang tak normal bila cramping with bleeding/spotting. Yang ni awak perlu pergi klinik/hospital.

11mo ago

Insha allah 🌸

saya pun ada rasa mcm tu skrg. tp blm check lagi g klinik. cmfrm pregnant ke tak?? ada rasa tkut jga. sbb sblm ni prnh pregnant 7w5d tp gugur ..

11mo ago

Sy mmng confirm prgnnt. Semoga dipermudahkan segala urusan awk sis. ☺️