Lendir+dara sikit

Ada x mumy kat sni yg kuar lendir+dara skit?prgi hospital agk2 brpa cm bukaan?

7 Balas

Sy ada tgok video dari doktor ni,di kuantan( tanda nak beranak), lupa pulak nak copy link , if ada klua lendir and darah tp contraction yg tak konsisten and tak teruk, takyah gi hosp dulu. Tp skiranya darah lendir and sakit contraction yg konsisten, sis kena gi hosp. Kalau sy jumpa blik link sy paste sini ye

2y ago

https://community.theasianparent.com/q/saya-nak-tanya-ibu2-perut-mengeras-itu-rasa-macam-mana-sama-macam-contraction/4163782?replyId=41364776&d=ios&ct=a&share=true

2/9 hari Jumaat saya ada kena lendir + darah + macam seakan leaking. saya sepatutnya bersalin 24/10 tapi dah ada tanda. tu yang 2/9 saya serah diri & alhamdulillah semalam saya selamat melahirkan anak. cuma anak kena tinggal kat hospital sebab doktor nak pantau...

2y ago

Tak pun. Semalam gi klinik swasta doc cek jalan. Katanya 2cm.

pengalaman sy bersalin anak first keluar darah + lendir, pegi hosp dia kata bukaan baru 'a tip of finger'.. seminggu jugak la berdarah tu lps tu ketuban leaking mmg confirm kena bersalin dlm 24jam.klu x kena induce

tgk org..sblh katil saya kuar tanda darah..tp tiada bukaan. tapi sbb dia dah overdue sehari..so doc tahan.. seharian jugak dia menahan sakit esoknya pukul 9pg baru jalan bukak lebih kurang 3 cm..

Pnglman anak first ,time sy kencing ada darah mcm period tu.pegi hospital Dr check dah 3cm lpastu Dr buka jdikan 4cm.esok tngh hari tu baru bslin.

2y ago

sy semalam tak perasan ada keluar darah masa kencing. suami yg perasan pagi td bila masuk bilik mandi. semalam baby terlalu aktif dan asyik mengeras. tapi pagi ni dah xde rasa sakit. sis sakit tak lps keluar darah tu?

kalau saya bukaan 4cm kalau keluar lendir dan darah

sama. tiada rasa contraction