Scan

Klau msih awal..mmg scan dri bwah ke?Saya dah 5 week 4 day..first time nk prgi scan nie..

5 Balas

Biasa scan atas je kalu tak de pape..kalau scan bwh normally ada kes2 tertentu..tvs dia swasta dan gov tp swasta tak sure kat mana dan tak sume tempat ada, maybe KPJ ke, PMC ke..klinik biasa tak de rasanya..kalau TAS mana2 klinik pon boleh..

tggu la 2bulan..sbb nnt scan xnmpk lak janinye...kcik sgt,sy bln k3 bru scan,ni pantang mkn dlu jgn bt kje berat n rht je

Klu mahu terus nmpk scan use transvaginal lg bagus. Sya scan masa 6weeks dri bwh & normal scan d pakar fertil.

4y ago

Alah sakit sikit sja.. 😅

Sy first scan dkt kk dri bawah. sbb doc takut Sy ectopic. Sy pnh gugur kantung kosong tahun lps

doc ckp biar lambat sikit baru blh nampak..