Tunjuk Ajar

Kat Sini Tak Yang Dah Pernah Minum Air Gula. . . Boleh Ajar Saya Agar Tak Muntah Bila Minum Air Gula #Firstbaby

27 Balas

Masa minum tu jangan berhenti minum..set otak untuk habiskan air gula tanpa muntah..mesti berjaya cubaan utk habiskan air gula tu nanti😀😀

sy bru smlm minum air gula, not bad sbnarnya. mmg manis sgt air gula nya tp sy rse brownies dgn pavlova lagi manis😅

Jgn hidu cawan tuh.. Dapat je., pejam mata, baca bismillah terus telan sekali nafas.. Pastu cpt2 pegi tidur 😅😅

make sure sampai kat kk awal, baru dpt air gula yg suam. kalau lambat,dah sejuk lg susah nak telan.

Sy dulu minum pakai straw..cepat je,tiga kali sedut habis..lepas tu trus mnum air mineral sikit.

Sy enjoy je masa minum tu. Fikir positive. Jgn dgr cakap org. Lain org lain pengalamannya 😊

Minum telan jgn benti . Ap pn fikir n buat utk ank insyaAllah dipermudahkan

Minum sambil tahan nafas n fokus.. dan yakin boleh... Hukhuk..

Tutup hidung teguk 2 kali ja. Lepas tu nafas ikut mulut 😊

Tarik napas panjang2..tenang n minum sekali gus..