Tunjuk Ajar

Kat Sini Tak Yang Dah Pernah Minum Air Gula. . . Boleh Ajar Saya Agar Tak Muntah Bila Minum Air Gula #Firstbaby

27 Balas

1) Minum laju2 sekali nafas 2) kumur lepas minum

selalu minum air gula kandungan berapa weeks ya ??

5y ago

ooo lain orang lain time ya .. okay baik , saya baru 10 weeks . family tkde sejarah kencing manis ..

Minum terus jangan stop... Klu x rase mual

Satu je doa air gula tu tak sejuk 😂

Xpernah lg...huhuhu.. get ready

Bawak straw. Santai jee. Pikir mcm minum kat kedai. Manis sikit jee. Baru jee minum tdii. 😁

Minum dgn skli nafas jew..Dan mindset xpyh fikir air gula tu mnis sgt ke atau nk muntah ke..Fikir mcm mnum air biasa je..