Air kosong

Kat sini ade tak ibu² pregnt yang bila pregnant xlalu nak minum air kosong langsung...suam ke, room temp ke, air sejuk ke..mmg xboleh telan..nak muntah...ade x? Ape solusi korang?

5 Balas

air manis mmg xleh nk minum sgt. klau x minum byk air, nnt badan dehydrated boleh kena admit hosp, boleh kena kencing kotor, air ketuban kurg ape sume. cuba la paksa jugak minum. xpun try teh o kosong xde gula. rasa mcm air kosong gak wrna je lain