Tak boleh minum air kosong

Hi momies. Ada tak sama macam saya yang tak boleh langsung telan air kosong? Saya tiap kali minum air kosong lepastu habis muntah balik. Saya risau nak minum air manis atau air lain. Risau sangkut gdm. Dari week 5 sampai sekarang week 14. Masih tak boleh nak minum air kosong.

3 Balas

Ye sama lah . Smpai skrg dah 13week 5hari pun masih ta mampu telan air ksong . Da try da mnum dgn sunquick sikit pun tak jalan . Smpai kena dehydrate n masuk drip . Skrg boleh telan air barli panas ksong je . Takde gula . Tu mnum sehari 3 kali pun takpe . Air kosong mmg muntah balik . Kalau ta muntah pun , loya semacam bila minum

sama dengan saya air kosong xblh telan langsung rse nak muntah je..tp Sy boleh minum air manis je...tp blh mnum air masam2 je klo air bersusu CM loya

letak lemon sikit perah