AVOCADO

Kat sini ada tak ibu2 yang pengemar buah avocado .. nak tanya sedap tak ? Sbb selalu nampk kat pasaraya nak beli tapi takut tak sedap ... And apa rasa dia .. seumur hidup tak pernah makan , tapi selalu dgr untuk diet dan ibu mengandung elok ..

40 Balas

Buah tu baik utk diet. Tapi saya sendiri tak dpt mkn walaupun org kata sedap campur dgn susu. Lain sgt rasanya sampai muntah balik. Saya lebih suka buah lain dr avocado

4y ago

Ummm