Suka manis

Ada tak ibu2 kat sini suka makan atau minum benda2 yang manis. Tapi lepas tu rasa tak sedap kat lidah. Macam pahit, payau ke apa entah. Tak tau nak describe.

8 Balas

Saya pun. Apa yg saya buat semua pahit. Bancuh i milo sekali pin. Kena org lain yg buatkan. Pelik betul hihi

Suka makan manis tp lepastu macam menyesal knapa makan benda tk brkhasiat 🤣

Suka manis. Awl2 trimester mmg apa pun xsuka. Haha

Sy pn pengalaman y sama.. Hehehe

Haha. Normal. Kite sama sis.. 😂

5y ago

Kannnn haha tiap kali makan/minum manis je mesti jadi gitu. Sementara nak hilang rasa tu gerammmm je 😂😂

Sy suke manis

Normal🤗

Ade haha