Salam semua.. Nak tnya.. Skrg ni sy dah terlanjur mkn sebiji telur separuh masak.. Mcm mne ye..Risau

Kandungn sy masuk 8w..

2 Balas

kalau dah tahu pasni jangan makan lagi. doa je supaya baby tak apa2. makan vitamin acid folic jangan lupa. saya nie first trimester jaga sangat kandungan telur mata kuning cair tak makan langsung sampai trimester ke 2 baru makan. risau kat baby punya pasal 😂

Selagi tkde sakit perut mcm food poisoning tu tak apa. Tp sebolehnya elakkan ya lepas ni.