Telur separuh masak

Pg td sy mkn telur separuh masak. Sy tak tahu preggy women tak boleh mkn mknn separuh masak. After 15 min sy muntah. After an hour sy rs pening kpl, rasa mcm nk demam n muntah. Actually sy newbie mom. Kandungan sy baru 7 week 1 day. Can u share what should i do ? Tq.

1 Balas

Lebih kepada loya rasanya tu sis. Pregnant woman tak blh makan sbb bacteria salmonella. Klu sis muntah n demam, maybe sbb dah tak tahan makan telur mentah wlupun sbelum ni suka.

4y ago

Owh yeke ? What a relief. Tq for the info my dear 😘