makan buah durian

Kandungn saya dah masuk 22 week 6day boleh ke makan buah durian?

12 Balas

Better not. Klu teringin makan sikit je. Tp kalau nk tau lebih lanjut blh tru tgk kat food & nutrition section sis 😁 sbb apps ni provide information based on doctor kan

Jamah sikit boleh buat rase2.. ada petua org2 dulu ckp masa nk mkn tu kena sebut ‘Bentan bumi bentanlah aku’ 😅

Saya makan je sejak early pregnant. Tapi lepastu minum air banyak2 yg banyak sampai kencing berulang tu

Ada musim lg ke sis?? 😂😂 sy tengah berpantang n dh nk habis pantang ni baru nk cari durian tp tkpa 😩

5y ago

😂

Mkn je sis. Mcm saya ni, niat tu nak mkn 2 4 ulas je. Tp sekali mkn, dah tak terkira ulas nya.

Makan la sis, seulas dua bagi lepas tekak tu. Jangan pulun sebijik pulak ye. Naye panas 😁

5y ago

Heee

Makan la seulas dua..buat hilang rsa tringin..anggap ubat..hehe

Boleh jea sis... Saya awal preg. dah makan tapi xbanyak laa

sy pun makan je sis , tp jgn banyak lh . agak-3 je

Blh je... Setakat lepas kan ngidam tu... 😊