Teringin makan buah durian

Assalamualaikum nak tanya kandungn 6 bulan nak msuk 7 bulan bole tak mkn buah durian ttba crving nak mkn .. kndungn prtama jd tak ada pnglaman 😅..

5 Balas

jgn makan banyak pls. saya dulu anak first tkthu pape time 34weeks. tetiba darah tinggi naik sampai sawan. then emergency czer 😭

sy mkn hritu 4 ulas jer tp perut rase ketat n xslesa, pusing kiri senak knan senakk..

blh je jgn sampai sebiji.. cukup 3 4 ulaa je.. minum air masak bnyk

boleh saya mkn je durian masa pregnant tp tak byk. 2 ulas mcm tu je

bole mkn tp berpada pada