masalah keputihan

Kandungn dh 11minggu keputihan saya teruk kdng kuar coklat2 n merah2 sikit tp x bnyk la kdng lps tukar pek tu xder dh...apa perlu buat yer...risau la...

2 Balas

Klau keputihan byk dr kebiasaan better inform dkt nurse/doctor..nti dieorg akn amik sample utk hvs utk cek tkot ade jgkitan..klau xde pape mslh dieorg akn bg ubt insert utk kurg kn keputihan tu.. keputihan wktu hamil jgn di ambil ringan..klau keputihan tu ckit, kjp ade kjp xde n warna putih itu normal..

Kena pegy hospital sis, saya mcmni terus ke hospital, dyeorg akan check then bagy ubat