masalah keputihan

risau kebelakangan ne keputihan sy makin teruk . kdng² lepass kencing meleleh² siring paha , bnyk pulaa tuu . makin aryy makin teruk rasanyaa ? takut ntyy adaa jangkitan pd babyy , risau sngt² ? #38weeks6days

2 Balas

Sbb xthan bnyk keputihan n gtal sgat2,Rabu lps sya Suh doc check ambil simple mmg bnyk keputihan n Ada kncing Kotor sikit,doc bgi ubat insert n ubat minum alhamdulillah xgtal dh tpi mggu depan nk check lgi untuk tahu kptusan sma Ada gbs or x

Refer kk. Nanti dia bagi ubat insert.