INGIN TAHU DAN APA PATUT SAYA AMALKAN

Kandungn bru masuk 13 mggu..tdi dr klinik dktr bru sahkan ada gula dlm air kencing....sperti kencing manis..dan darah amat pekat...sbb kurg minum air...normal ka...sblm ne kita tiada kencing manis..bila mgandung ada kencing manis..usia dlm 32 ....dktr kata tkut ada risiko kugugran dan lahir baby pramtang....tolong info kpda sua apa yg ptt saya buat dan amalkn

1 Balas

Banyakkan minum air ye. Kurangkan makan yg manis2. Bahaya kalau ada gdm.

4y ago

Sama2 😁